Keväterkkarit ja Australian aarteet

Pari viikkoa sitten tehtiin reissu tutulla Caravan porukalla Kotkaan keväterkkariin. Jutilainen omista mukana, joka tempaisikin jälleen yllärin ollen JUN ERI1 SA SERT! PU luokassa jäi niin sanotusti viidenneksi, kun 4 upeaa valiourosta olivat sijoittuneet koirat. Ihana juttu oli myös kun Zeken kaunis Miina tytär (Fihtolas Qumina) oli PN1 VSP. ROP koira oli komea Lecibsin Sappa. Jutin arvostelu ja kuva Kotkasta löytyy näyttelyt osiosta.

jutilyde
Kotkan kämppikset Juti ja Lyyli viettivät tiiviisti aikaa hotellihuoneen taulutelkkaria katsellen.. 😉

Samaisena viikonloppuna tuli myös uutinen Australian suunnilta, jotta Zeken ja Squigglen pennut olivat syntyneet. 4 urosta ja 3 narttua. Hurja määrä keinosiemennyksellä, joten todettakoon jotta Zeken tavara on huippulaatua! 😉 Pennut ovat väreiltään mustia merkein ja kermoja. Näissä kuvissa pennut ovat jo viikon vanhoja, ja tänä viikonloppunahan ovat siis jo pari viikkoisia ja silmät jo auki. Jospa kuvia saisin pika puoliin.. 🙂 Pentue on Armahani kennelin teemojen mukaan jalokiveksi Iolite nimetty, ja pentujen nimet annettu Disney elokuvan Zootropolis mukaan.

boys 1vko
pojat Chief, Duke, Finnick, Wilde kuva: Kennel Armahani
girls
tytöt Flash, Gazelle, Hopps

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *