Kaikenmualiman kuulumisia

Tovi on taas vierähtänyt viime kuulumisten päivittelystä.

Tällä välin ollaan käyty Jutin kanssa Polvijärven näyttelyssä, jätkän ollen JUN ERI1 SA PU2 SERT ja nyt voi sanoa että esiintyi niin mallikkaasti että ihan mamman sydäntä lämmitti. 😉 Arvostelu Jutin näyttelyt osiossa ja kuvia pari alla.

Zeke puolestaan kävi uusimassa silmätarkkinsa Kuopion Punaturkin joukkotarkissa mahtavan ell Päivi Kallioniemen tykönä. Tutut PHTVL/PHPV aste1 pisteet sieltä edelleen toki löytyivät, muutoin silmien ollen täysin terveet. 🙂

Zeken Australian vauva-aarteet ovat tulleet jo 6vkon ikään, ja hieman jo utelin kasvattaja Jaqc:lta pentujen luonteista ja kehityksestä yms. Yleisesti hän kertoi niiden olevan erittäin tasapainoisia, iloisia ja tyytyväisiä pakkauksia. Ulkomuodoltaan Jaqc kertoi pitävänsä erityisesti kaikkien päistä. Tytöistä Gazelle on selvästi vahvin ja Hopps kevyin tässä vaiheessa. Pojat ovat kaikki tasaisia, Finnickin ollen silti uskomaton mörssäri. 😉 Luonteistakin sain kivan pienen selvityksen, ja suomennan ne jotakuinkin näin: tytöistä Hopps on erittäin hauska tapaus, Flash on hullu jopa hieman röyhkeä 😉 , Gazelle istuu paljon ja katselee odotellen rapsutuksia. Pojista Wilde on nimensä veroisesti villi poika, Dukella on luonnetta isoine egoineen ja näyttääkin sen kekkaloiden ylpeänä muiden ”yläpuolella” (tää on ollu mun lemppari 1vrk kuvista lähtien 😉 ) , Finnick on itsenäisin ja erittäin herttainen jätti, Chief on rauhallisin pojista. Jaqc on erittäin tyytyväinen tähän pentueeseen, ja tulen kuulemma jatkossakin paljon kuulemaan Zeken jälkikasvusta ja näkemään hurjasti kuvia, ja sehän van mulle passoopi! 😀 Kuvia alla!

Kevään näyttelysuunnitelmia on parin viikon päästä 14.5 Reisjärvi jonne lähtee Tarmo ja Zeke. Siellä myös Rymyn ihana poika ja Jutin mahtava iskä Kaapo perheineen 🙂 Sitten siitä viikon päästä kotinäyttely Siilinjärvellä jonne menee Tamu, ja vielä siitä viikon päästä Joensuun KV jonne lähtee Zeke! Rymyllä on sellainen sulkasato päällänsä että katsellaan näytöksiä sen kohdalla ensi syksynä/ensi vuonna, Juti on nyt sertejäkin napsinut siihen malliin että toisaalta mitään ”hyötyä” tällä erää mihinkään mennä, paitsi jos nuttu pysyy päällä niin kesällä KV näytöksiä voisi tsiigailla ja ukko menisi nuoriin uroksiin. Tarmo käy nyt nämä pari näyttelyä ja luulempa että turkki on kesäkuun alussa jo valmis lähtöön, ja Zeke ei oikein oo noissa kesänäyttelyissä ikinä parhaimmillaan vaikka turkkia olisikin, on se niin kuivaa ja kauhtunutta… Mut let see sitten ne kesäshowt myöhemmin!

Nyt kaikille erittäin ihanaa KESÄN ODOTUSTA!! 🙂

slk_staalon_latkajatka170416_01
Jutin liikettä Polvijärvellä kuva: Sanna Parviainen
slk_staalon_latkajatka170416_04
häntä on jotenkin kummasti päässyt pienentymään… 😉 kuva: Sanna Parviainen

KAIKKI SEURAAVAT KUVAT BY: KENNEL ARMAHANI

wilde 6vko
Wilde 6vko, eniten isänsä näköä ja ilmeisesti luonnetta
wilde pönö
Wilde pönöttää
duke 6vko
Duke 6vko, ilmekin on niin olevinaan 😉
duke pönö
Duke pönö
Finnick 6vko
Finnick 6vko, lutunen mörssäri
Finnick pönö
Finnick posettaa
Chief 6vko
Chief 6vko, aina yhtä rauhallinen katse
Chief pönö
Chief hamuaa namia
Gazelle 6vko
Gazelle 6vko, aivan kuin jääkarhun pentu
Gazelle pönö
Gazelle napottaa
Hopps 6vko
Hopps 6vko, niin kaunis ilme ja nappisimmut
hopps pönö
Hopps pose
Flash 6vko
Flash 6vko, hurja leidi ja ilmekin sen kertoo!
Flash pönö
Flash näyttelyihin valmis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *