Zeken kaksoisolento ruskeassa nutussa

On tullut niin iloinen fiilis, hymy huulille ja naurun purkauksiakin joka kerran kun näen kuvia tai videoita Zeken pojasta Ahtista (Fihtolas Qimara). Kiitos niistä Ahtin ihanalle omistajalle Katille joka ahkerasti kuvailee mahtavia tilanne- ja posetuskuvia, sekä niitä hassunhauskoja videoita joista näkee paitsi sen selkeän yhdennäköisyyden isänsä kanssa, myös kuulee sitä niin samaa örinää, haukuntaa ja muuta itsensä ilmaisemista mitä isäpapallakin. 😀

AhtiZeke
isi ja poika, mutta kumpi on kumpi?

Ahti on kuin ilmetty Zeke, mutta ruskeassa nutussaan ja isommassa rungossaan. Zeke kun on minimies 47cm ja Ahti taisi olla omistajan mittaamana 50-51cm. Ahti on niin kuin aiemmin olen maininnutkin priimapoika myös terveystulostensa osalta, ja odottaa varmasti sopivan treffiseuran löytymistä. 😉 Iloinen hassunhauska söpönassu komistus Ahti <3

Kaikki tämän jutun kuvat omistaja Kati Soinin ottamia, kiitos kaunis niistä Kati! 🙂

Ahti 2,5vAhti kiitää Ahti ja keppi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *