Menestystä näyttelyrintamalla

Pieni päivitys poikien viime viikkojen näyttelyreissuista.

Pari viikkoa sitten käytiin Kärsämäen ryhmänäyttelyssä Tiinan ja koiriensa Uskin & Alman sekä Annikin ja koiransa Saimin kanssa. Alkuun ei ollut edes tarkoitus itse ilmoittaa ketään mukaan, mutta Rymyn ollessa suht hyvässä karvassa ja sen viimeisin näyttelykin oli helmikuussa, arvelin että olisikohan aika kokeilla miten Rymypetterille näytökset maittaa. 🙂

Ja kaikkihan meni aivan yli odotusten! Rymy otti ja tempaisi ensin valiourosten luokkavoiton ylistyssanoja sisältävän arvostelun voimin, sitten voitti vielä Paras Uros-luokassa kilpakaverinsa ollen siis PU1. Ihastuttavan nartun kanssa ”rotunsa parhaasta” kilpailtaessa, tuomari Esa Ruotsalainen tuumasi osoittaen Rymyä: ”tämä uros on yksi hienoimmista näkemistäni lapinkoirista”- ja ROP-ruusuke syöksyi meidän syliin! VOitte vaan kuvitella mitkä fiilikset oli tuomarin lausuessa nämä sanat! 😉

Matkaseuralaisilla meni myös oikein mainiosti: Uski PU4 ROP-VET BIS-VET4, Saimi (jonka myös sain esittää) PN2 VASERT ja Alma AVO EH3. Jäimme siis vielä odottelemaan Rymyn ryhmäkehää ja Uskin BIS-vetsku kehää. Eikä sekään ollut turha juttu ollenkaan. Rymy tempaisi vielä RYP3 sijoituksen Tuula Prattin sijoittamana ja lopullinen hieno litania oli siis: VAL ERI1 SA PU1 ROP RYP3!!! 🙂 Ja tosiaan Uskikin oli sitten vielä hienosta ja runsaasta vetskuporukasta BIS-VET4. Koko sakki oli tyytyväisiä reissuun ja jokainen sai jotain. Todettakoon vielä loppuun, että Rymy esiintyi ihailtavan iloisesti Rymyksi ja sillä oli selkeästi hauskaa mamman kanssa reissussa. Eli silloin kun näyttelyissä käynti pysyy vuosimittarilla yhden käden sormilla laskettavana, Rymy on HAPPY! 😉

No sitten viime viikonloppuna oli joka toinen vuosi järjestettävä Kuopion Sawo Show. Joka päivä sielläkin hengailin mukana, mutta pe ei ollut omia koiria ollenkaan, ja la vain Juti ja su vain Zeke.

Perjantaina esitin Jutin ihastuttavan siskolikan, mutta tällä erää karvattoman Lumen (Staalon Lumiloitsu) NUO EH3.

Lauantaina Juti oli aivan sekaisin juoksuisista nartuista, joita ikävä kyllä aivan kehän laidallakin oli leuhuttelemassa huiskuhäntiään kutsuvasti. Vähemmästäkin menee nuoren hulmun pää sekaisin 😉 Juti kuitenkin malttoi kehässä  käyttäytyä ja oli NUO ERI1 SA VASERT. Tuomari sanoi että kesänuttu ja onneton häntä eivät enää yltäneet pidemmälle. 😀 Esitin sitten taas Lumen ja petrausta edelliseen eli NUO ERI3. Myös tuttu esitettävä vetsku narttu Hilla (Ahvatuulen Hillankukka) oli mukana kehässä VET EH2. Staalon kasvattaja-ryhmä oli joka päivä ROP-KASV ja koostui joka päivä myös eri koirista, aivan mahtavaa. Lauantaina mukana oli Juti ja Lumi, sekä toinen sisaruspari Luca ja Olga (Åregano & Årkidea). Silloin jäätiin myös isoihin kehiin, mutta odotettu läpijuoksuhan siitä vain tuli, mutta hieno kokemus plakkariin jälleen kerran!

Sunnuntaina Zeke mukana skaboissa ja yllätti minut jälleen ollen 7 hienon valiouroksen joukosta 3 ja saaden vielä SA:n. PU-luokassa lähdettiin sitten hyvissä ajoin pois. 😉 Mutta nassusta tuli taas erityisesti kehuja. Edelleen Lumi mukana esityslistalla ja jälleen petrausta edelliseen eli NUO ERI2 😉

Kiva vaikkakin erittäin raskas viikonloppu, onneksi ei ole joka vuosi! 😀

rymy_kärsä3
Rymy Kärsämäellä
DSC_1168
Juti Sawo Show
sawo_zeke
Zeke Sawo Show
staalon_kuopio2
Staalon-ryhmä vas. Årkidea, Åregano, Lätkäjätkä, Lumiloitsu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *